"Curerative Blackhead Remover ni telah menjadi sebahagian daripada rutin penjagaan kulit mingguan saya.Saya sangat menyukainya!" - Yasmin Ow

FAKTA! 9/10 Golongan Bekerja dari pukul 9pg hingga 6petang MENYESAL kulit makin lembut, makin licin & makin meresap skincare selepas jumpa alat ini

Pakai 3 minit je hilang segala minyak muka...tanpa perlu lagi ke facial yang mahal!

Kebaikan Curerative Blackhead Remover:

PERCUMA 1 KOREAN FACE MASK + 1 HAND CREAM + 1 EYE MASK Bernilai RM39 apabila anda membuat pembelian online!

* [FREE GIFT] - Untuk 50 yang terawal sahaja. Sementara stok masih ada!
*Free Gift hanya akan dapat melalui pembelian online sahaja.

Pendapat Pelanggan Kami

"Curerative Blackhead Remover ni telah menjadi sebahagian daripada rutin penjagaan kulit mingguan saya.Saya sangat menyukainya!"

-Yasmin Ow, Malaysian Personality/Influencer

"Ingat perempuan je ke yang boleh benefit pakai blackhead remover ni? Lelaki pun boleh jugak. Ni lah dia senjata rahsia Aidit sebelum pegi shooting"

- Aidit Noh, Celebrity / Actor / Entrepreneur

"Rugi je rasa patutnya dari dulu lagi guna alat ni. Kulit makin lembut, licin dan skincare pun makin meresap dalam kulit".

- Syamira Azharr, Tik Tok Personality

Curerative Blackhead Remover digemari Ramai!

Curerative™ Blackhead Remover

Terbukti secara klinikal untuk kulit sihat dan awet muda.

3 Level Suction

SESUAI untuk semua jenis kulit muka.

Anda boleh melaraskan kekuatan suction mengikut keperluan dan penggunaan di bahagian kulit yang berbeza berindikasikan warna lampu pada mesin.

  • Biru (Low Level) – Pada bahagian kulit sensitive 
  • Hijau (Medium Level) – Untuk blackhead/whithead/jerawat kecil
  • Merah (High Level) – Untuk jerawat dan liang pori yang besar

5 Jenis Kepala Alat

Yang mudah diguna dan dibersihkan

1 x Kepala alat besar untuk kawasan permukaan kulit yang besar

1 x Kepala alat bulat sederhana untuk sedutan kuat

1 x Kepala alat bulat kecil untuk sedutan lembut pada bahagian kulit sensitif

1 x Kepala alat oval untuk pembuangan blackhead

1 x Kepala alat microcrystalline untuk eksfoliasi kulit

Mudah Dibawa Ke Merata Tempat

Boleh dicas berulang kali

Anda tidak perlu risau untuk menukar bateri. Alat ini menggunakan bateri litium 1000mah (buildt-in) dan mudah dicas hanya menggunakan USB.

Berat alat hanya 130g. Sangat travel friendly!

Simple and Safe to Use

Skin Friendly materials.

Made of reliable ABS material and utilized an effective physical approach to solve skin problems without leaving any unwanted scars.

It is safer and more effective than the traditional facial cleaning method. The high-end package is convenient for gifts and offering.

Made With Environment-Friendly Materials

Certified by FCC, CE, ROHS.

FCC, CE, ROHS certificated means our product is certified free from hazardous substances that is normally found in electrical and electronic equipment. 

Teknik Facial Terkini

Lihat Sebelum & Selepas

Before After

Tingkatkan Daya Penyerapan Ke Dalam Kulit

Pembuangan sel kulit mati boleh membantu produk skincare rutin anda untuk meresap masuk ke dalam kulit 10X lebih efektif.

Testimoni Pelanggan

1 2 ... 4
Curerative Blackhead Remover photo review
AMENDA N.
12/12/2020
The seller shipped it a bit later than what I'd initially wanted but the product works fine! It sucked all the blackheads from my nose out although I ...More
The seller shipped it a bit later than what I'd initially wanted but the product works fine! It sucked all the blackheads from my nose out although I look like Rudolph the reindeer, I'd recommend!
Helpful?
1 0
Curerative Blackhead Remover photo review
Faroq S
06/11/2020
It very helpful for me to cleanup the black/whitehead that spreading on my face hahha,tq
Helpful?
0 0
Curerative Blackhead Remover photo review
Mohd Danish S.
22/09/2020
Good product
Helpful?
1 0
Curerative Blackhead Remover photo review
Adel S.
14/09/2020
Sedutan dia nang pergh gila kaw kaw eh. Puas hati sangat tengok whiteheads keluar. Masa guna makeup pun muka dah nampak lebih licin jer. Thanks
Helpful?
0 0
Curerative Blackhead Remover photo review
Ainatul
09/09/2020
Berbaloi sangat beli ni.. suction kuat..keluar semua blackhead n whitehead..harap tahan lama..thanks seller
Helpful?
0 0
Curerative Blackhead Remover photo review
Shiela
02/09/2020
Alhamdulillah barang semalam dalam keadaan selamat saya terus cuba mmg best 👍
Helpful?
0 0
Curerative Blackhead Remover photo review
Aisyah
11/08/2020
Works perfectly! Sangat Recommended 😄😄😄😄
Helpful?
0 1
Curerative Blackhead Remover photo review
Khairul
14/07/2020
First try dekat hidung puas hati tgk 🤮🤮..mantap mesin nie
Helpful?
0 0
Curerative Blackhead Remover photo review
Nur U.
13/07/2020
LOve it
Helpful?
1 1
Curerative Blackhead Remover photo review
Athirah
10/07/2020
Item received! Postage laju dan hasil sedutan blackhead pun laju 🤣 mmg puas hati lah dgn seller ni. Terima kasih banyak2! Recommended kpda smua 👍👍👍👍
Helpful?
0 0
Curerative Blackhead Remover photo review
Syikin
19/06/2020
Terima kasihhh puas hati sedutan kuat bnyak plus dengan service bgus. Dpt mesin yg baru sbb sblum nie mesin ada teknikal isu. Biasalah benda elektroni...More
Terima kasihhh puas hati sedutan kuat bnyak plus dengan service bgus. Dpt mesin yg baru sbb sblum nie mesin ada teknikal isu. Biasalah benda elektronik nasib ada warranty seller pun responsible 🥰 kalau tempat lain seller buat x tahu jea kalau mesin rosak 😢 thank youuu curerative!
Helpful?
0 0
Curerative Blackhead Remover photo review
Nurul I.
09/06/2020
Bnyak whitehead dan blackhead yg kluar.. t.kasih sis..
Helpful?
1 0
1 2 ... 4

Dapatkan Curerative Blackhead Remover sekarang! RM179

RM90 Sahaja

(Jimat RM 89)

PERCUMA 1 KOREAN FACE MASK + 1 HAND CREAM + 1 EYE MASK Bernilai RM39 apabila anda membuat pembelian online!
*Sementara stok masih ada.

Harga promosi ini hanya untuk pembelian online sahaja

Jaminan Pulangan Wang dalam 30 Hari

Disokong dengan testimoni positif pelanggan-pelanggan kami, kami yakin produk kami akan memberi kesan terbaik kepada anda.

Walau bagaimanapun, jika produk ini tidak mencapai jangkaan. Hanya report kepada kami melalui WhatsApps dan proses pemulangan wang penuh akan dilakukan segera.

Soalan-Soalan Lazim

Curerative warehouse terletak di Seri Kembangan, Selangor. Penghantaran logistik adalah terus dari warehouse kami.

Produk kami adalah Ready Stock. Order akan diproses dan dikeluarkan dari warehouse dalam masa 2-3 hari, dan penghantaran pihak kourier akan mengambil masa selama 3-5 hari (bergantung pada pihak kourier dan situasi semasa PKP)

Anda akan mendapat notifikasi SMS menyatakan order anda telah diterima dan disahkan.
Shipment confirmation dan tracking number juga dihantar melalui SMS. Jika anda tidak
menerima notifikasi tersebut, anda boleh whatsapp ke nombor – +60194242445

Simpan Curerative Blackhead Remover di dalam kotak asal bersertakan label dan manual.
Storkan di kawasan kering, bersuhu bilik dan tidak di bawah cahaya matahari.

✅ Kepala alat mudah dicabut dan dibersih menggunakan tisu pembasmi kuman atau
rubbing alcohol.

✅ Jangan membasuh seluruh atau merendam alat tersebut dengan air. Kerosakan
sebegini tidak akan dipertanggungjawabkan oleh pihak kami.

✨Bersihkan muka menggunakan air suam dan tanggalkan segala sisa makeup pada
muka (jika ada)

✨Anda disarankan untuk tuam muka menggunakan tuala basah yang suam untuk membuka liang pori

✨Pilih kepala alat yang sesuai dengan keadaan dan bahagian kulit

✨Letakkan alat pada bahagian muka yang ingin dibersihkan. Anda disyorkan untuk
mengguna low level suction (lampu biru) terlebih dahulu, dan kemudian boleh
ditingkatkan ke medium dan high level suction secara berperingkat.

✨Gerakkan alat pada permukaan muka dengan perlahan. Anda disarankan untuk tidak
melakukan sedutan melebihi 3-4 saat per satu bahagian muka.

✨Selepas tamat sesi, basuh muka menggunakan air sejuk. Untuk hasil terbaik, sapukan
1-2 titik Curerative Heaven Drop Serum pada muka untuk memulihkan skin-hydration dan mengecilkan lubang pori.

✨ Tanggalkan kepala alat dan bersihkan dengan air bersih atau rubbing alcohol.

✨Untuk kulit kering, anda disarankan untuk menggunakan Curerative Blackhead
Remover 1-2 kali seminggu. Untuk kulit kombinasi dan berminyak, anda boleh
menggunakannya 2-4 kali seminggu.

✅ Warranty produk adalah selama 2 minggu, dan ini hanya tertakluk pada promosi bulan Ramadhan!

✅ Setiap produk telah diuji secara menyeluruh sebelum dihantarkan kepada pelanggan. Jika
alat yang anda terima tidak berfungsi, laporkan kepada kami dalam masa 7 hari selepas
penerimaan, kami akan membuat penghantaran alat yang baru. Walau bagaimanapun, kes
defect-item jarang berlaku.

❌ Untuk mengelak kerosakkan kulit, gunakan alat tidak melebihi 5 minit setiap sesi

❌ Elak dari melakukan sedutan melebihi 3-4 saat per satu bahagian muka.

❌ Jika berlaku kerosakkan atau keradangan kulit yang teruk, sila rujuk pakar
dermatologist anda segera

❌ Ia adalah normal untuk kulit muka menjadi merah selepas sesi penggunaan alat. Kemerahan ini kebiasaannya akan hilang dalam 5-10 minit.

❌ Untuk mengelakkan eksfoliasi kulit secara berlebihan, yang boleh menyebabkan keradangan dan iritasi kulit, anda tidak disarankan untuk melakukan Physical
Exfoliation, iaitu dengan menggunakan Curerative Blackhead Remover, dan
Chemical Exfoliation, seperti AHA & BHA dalam satu masa.

 Penggunaan Curerative Blackhead Remover setiap hari mampu merosakkan
epidermis (kulit luaran) muka. Sila gunakan alat ini mengikut keperluan dan
kesesuaian kulit anda.

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...